Hírek

2017, július 25

Hétfőn 11 órakor - tökéletes strandidőben - ünnepélyes megnyitóval elindítottuk a XXIX. Nemzetközi Naturista Sporthetet. Egészen vasárnapig tart - bár azon a napon már csak az egész lezárása, a díjkiosztás lesz. A megszokott versenyszámokon túl két újdonságot is beterveztünk: darts és dinnyeevés.

2017, július 24

A szombati Holland Buli előpartija már pénteken megkezdődött (Sándor Jancsi hatalmas presztízsvesztére), amikor is a naturizmus helyi doyenjének, Imrének a születésnapját ünnepelte mintegy harminc kempingvendég. Közben - sőt, a legtöbben már néhány nappal korábban - holland barátaink is megérkeztek, berendezkedtek. A többi vendéggel együtt lázasan készültek különféle produkciókkal az esti bulira.

2017, július 23
Kedves Mindenki!
Szeretettel meghívunk minden sportolni vágyó kicsit és nagyot a jövő héten kezdődő  XXIX. Nemzetközi Naturista Sporttalálkozóra (Július 24-30- ig)! Az elmúlt évek közkedvelt sportprogramjai mellett új programokkal frissítettük a listát, hogy egy pillanatra se unatkozzon senki. :)
2017, július 19
A hagyományokhoz híven, a Sporthét előtt most is megrendezésre kerül A Holland Barátainkat Fogadó Buli, amelyre mindenkit szeretettel meghívunk. A buli most szombaton (július 22-én) 18:00-kor kezdődik. A vacsora paprikás csirke és palacsinta lesz.
2017, július 16

Pénteken folytatódott az FNT. A délelőtti programokat íjászattal és csúzlizással indította Kata, majd hulahoppoztak és ugróköteleztek a gyerekek. Ebéd előtt még egy hatalmas vízibombacsatát is lejátszottak.

2017, július 14
A hétfői első nap után Kata és a gyerekek folytatták az FNT-t, nagyjából az általuk megszavazott programpontok alapján.  Kedden tehát versenyeztek a gyerekek jégköpésben, karikába dobásban,és matracos úszásban, volt játékos buborékfújás és testfestés is, ami estig elhúzódott, ezért a betervezett vízitrona elmaradt.
2017, július 11

15 fős induló létszámmal, 1,5-12 éves korcsoportban (a szintén ott tüsténkedő szülőket-nagyszülőket persze nem számítva) tegnap megkezdődött az FNT.

 

A gyerekek megszavazták az idei programokat, ld. mell., ez a program Kata fáradhatatlan animátori közreműködésének köszönhetően már tavaly óta nyomokban sem hasonlít a kézműves tábor jellegű korábbiakra, kézműveskedést csak pihenésképpen vagy esős időre B-tervként akartak a gyerekek.

2017, július 09

Jó néhány éve minden Július elején megrendezzük hagyományos főzőversenyünket. Tegnap sem történt ez másképp - szerencsére az időjárás is nekünk kedvezett - meleg, napos időnk volt végig.

2017, július 06

Kedves Mindenki!
Július 10-én újra kezdetét veszi a NAVKE szervezésében a Fiatal Naturisták Találkozója, melyben az elmúlt évekhez hasonlóan szuper programokkal várunk minden kicsit és nagyot.
Ez a hét nem a lustaságról és a semmittevésről fog szólni, unatkozni sem lesz senkinek ideje. Számos közkedvelt program mellett sok újdonsággal is készülünk, hogy a fiatal generáció számára egy fantasztikus élményekben gazdag hetet biztosítsunk. Minél többen leszünk, annál izgalmasabbak lesznek versenyek.
Várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel!

2017, július 06

Sziasztok!
Itt az idő újra megélezni a késeket, elővenni a fakanalakat és előhalászni a zsűri ízlelőbimbóit lenyűgöző titkos recepteket, mert most szombaton, július 8-án, újra megrendezésre kerül a Nemzetközi Főzőverseny a Szikin.
Nevezni folyamatosan lehet. Fő-és egytálételek, illetve egyéb ételek kategóriában.

Oldalak