Hírek

2017, május 24

Kedves vendégeink, kedves gyerekek! Idén is május utolsó szombatján tartjuk a gyereknapot. Nem fogtok unatkozni, Kata megint sokféle vidám játékot eszelt ki nektek:

- Kincskereső
- Zsákban futás
- Jégköpő
- Akadályverseny (ehhez jól jöhet, ha hoztok sportcipőt is magatokkal!)
- Üdítőivó-verseny

2017, május 21

Ma reggel ragyogó napsütésben kezdődött a kempingszépítő napunk. Önkéntes munkás vendégeink főképpen virágültetéssel és festéssel vették ki részüket a feladatokból - aminek a jutalma (a jól végzett munka örömén kívül) egy tányér gulyásleves lett. Este fél héttől össznépi sütögetésre várunk mindenkit a tűzrakóhelyen (sütni való húsokat, szalonnát, virslit mindenki hozhat magával, de a konyhán Misitől is lehet igényelni).

2017, május 06

Kedves Vendégeink!       

Ne feledjétek, hogy a Széchenyi Pihenőkártya feltöltését az azt követő második év május 31-ig lehet felhasználni! Utána a bent ragadt összeg visszakerül a munkáltatóhoz.

Ezért május végéig lejárnak a 2015-ben SZÉP Kártyára utalt juttatások. Ne felejtsétek el leellenőrizni, ne hagyjátok veszni egyenlegeteket!

2017, április 30

Ahogy számítottunk is rá, hűvösen, szelesen indult a nyitóhétvége. A nap is csak időnként sütött ki szombaton. Szerencsére a hangulatot az esti, kisebb buli feldobta a nagy faházban. Kis eszegetés, beszélgetés, zene - néhányan még kicsit táncoltak is. Ahogy első napra a strandbelépő, úgy este a szauna is ingyenes volt. Szaunázás után pedig a hideg merülőmedence - a tó vize :) -  adott volt.

Vasárnapra szerencsére jobb idő lett, délutánra sokkal több napsütéssel, és 17 Celsius-fokkal. A tó vize is pont ennyire melegedett fel sekély, partközeli részen.

2017, április 28

Végre 2017-ben is elérkezik a nyitóhétvége! Április 29-én szombaton reggel nyolc órától minden régi és új vendégét szeretettel várja a Sziki! Néhány kedvcsináló kép az előkészületek utolsó napjairól.

 
2017, február 26

Sziasztok! 

Még van egy pár kiadó hely a 2017. március 04-én (szombaton) tartandó újabb fergeteges szikis FARSANGI BULINKRA!

Szombat kora délutántól megy a wellness és a beöltözések. Esti programok: jelmezes felvonulás, kaja, pia, jókedv, szórakozás, disco és tánc.

Belépés kizárólag jelmezben!  :-)   A legötletesebbek díjazva lesznek.

A jó hangulat garantált kedvező feltételek mellett!

A kajáról és az italról mindenki saját magának gondoskodik. A büfé nem üzemel, tehát hozni kell.

2017, január 16

Ismét egy fergetegesen jól sikerült pótszilveszteri buli részesei lehettünk a Szikin!  A 31 fős társaságból mindenki nagyon kitett magáért. Az asztalok roskadoztak a finomabbnál-finomabb ételektől és italoktól. A hangulat, a társaság és a zene szuper volt. Egész este ment a tánc, a jacuzzi és a szauna. A bátrabbak a hóban fetrengve hűtötték le a szaunától felforrósodott testüket. A „pótújévet” pezsgővel kezdtük és még egy disznó alakú tortát is kaptunk, ami nagyon finom volt.

2016, december 26

2016, december 26

Sziasztok!

Egy kedves ismerősöm (Niki) felhívását szeretném eljuttatni hozzátok:

2016, október 04

Sziasztok!

Ezúton szeretnélek tájékoztatni Titeket a Sziki 2016/17-es téli bulijainak a dátumairól:

-          pótszilveszter                                                   2017.01.14.

-          disznóvágás (magánrendezésű)                2017.02.10-12.

Oldalak